De bekende Brugse mediafiguur en journaliste Sabine Goethals praat met een keurgroep over hun passie voor gastronomie in de breedste zin van het woord: de carrière, dé HoReCa, het ondernemerschap, de kunst van het koken, de cultuur van voedsel en dranken en het belang van gastvrijheid. Via een integratie op het Made in-platform kunnen onze lezers om de twee weken een nieuwe aflevering beluisteren en bekijken.
Sabine Goethals is er in geslaagd om sterke getuigenissen te verzamelen over gastronomie. Ook Peter Goossens komt aan bod in de podcast-studio, naast andere figuren uit de wereld van de gastronomie, zoals het onderstaande lijstje met namen en data aantoont.
#1Martijn Defauw Rebelle, Marke 22/04/2021
#2Wim Ballieu Balls & Glory, Leuven 06/05/2021
#3Peter Goossens Hof van Cleve***, Kruishoutem 20/05/2021
#4Pieter D’ hoop, foodfotograaf Pdsign, 03/06/2021
#5Filip Claeys De Jonkman** Brugge, 17/06/2021
#6Benoit Couderé, sommelier, Santé Wines, 01/07/2021
#7Karen Keynaert, Cantine Coupine Brugge, 15/07/2021
#8 Michael Vrijmoed Vrijmoed**, Gent, 29/07/2021
#9 Viki Geunes Zilte*** Antwerpen, 12/08/2021
info: https://www.made-in.be/category/dossier/toppersindegastronomie/