Ieper – Ariane Hotel in Ieper wordt sinds 1997 uitgebaat door Johan Vanhaute, Natasja Feliers en Ringo Lemaire. Het hotel startte toen met 36 kamers, en is tijdens de voorbije 21 jaar geëvolueerd naar een eigentijdse zaak met 62 gastenkamers, een gezellige bar, tearoom en een lekker restaurant. Het familiehotel werd voor het vijfde jaar op rij eerste in de top 25 van de beste hotels van België in de lijst van Tripadvisor
Een uitbreiding van het restaurant drong zich op, maar Johan, Natasja en Ringo wilden van de extra ruimte iets speciaals maken, iets nieuws. Natasja Feliers: “De locatie van de restaurantuitbreiding stond toe dat er connectie met de keuken mogelijk was, en zo groeide het idee om een nieuw concept uit te werken. The tABle by Ariane Hotel is een afsluitbaar gedeelte van onze zaak, met heel veel licht en ruimte waar 20 gasten kunnen plaatsnemen. In het restaurant staat een tafel, waarvan het bovenblad kan rollen tussen het restaurant en de keuken.”
Er zijn verschillende arrangementen mogelijk, maar hét paradepaardje is toch wel The Complete Experience. Natasja Feliers: “Een 3,5 uur durend programma, waarbij uw 5 zintuigen worden geprikkeld: zien, horen, ruiken en voelen staat centraal. We nemen u mee op reis door de Westhoek met z’n heerlijke streekproducten. Door middel van projectie, audio & video laten we de tafelgasten ook wat meer van onze mooie streek zien. We serveren ondertussen een verzorgde 6 gangenmenu waarbij ’the tAble’ bij elk gerecht een volledige metamorfose ondergaat. Daarbij moeten we de tafel zes keer heen en weer rijden. De tafel komt niet alleen terug met de gerechten, maar wordt volledig opgemaakt naar een thema.” http://www.ariane.be/