DV Foods startte in 1992 op als handelsbedrijf, waar bladerdeeg en vleesconserven de basisproducten vormden. De passie en gedrevenheid zorgden voor een snelle groei van de bedrijfsactiviteiten. Een droom om ooit zelf een productiebedrijf op te starten werd in 2009 werkelijkheid. Samen met een dynamische ploeg van enthousiaste medewerkers kiest de familie Verwilst er resoluut voor om dagelijks kwaliteitsproducten van de band te laten rollen. Met een divers aanbod van apero tot dessert is de typisch West-Vlaamse kmo nu een totaal leverancier voor foodservice, horeca, slager en traiteur.
Nieuwe generatie
Een nieuwe generatie heeft intussen ook zijn intrede gemaakt wat zorgt voor de continuïteit van het bedrijf.De oprichters Dirk Verwilst en Katleen Debuf hebben vandaag ook hun kinderen zien instappen. Anthony Verwilst is mede bestuurder en Julie Verwilst staat in voor de interne verkoop binnen het bedrijf.
De missie van het bedrijf is door de jaren heen ongewijzigd gebleven om een meerwaarde te kunnen bieden voor onze klanten. “Dit door het correct handeldrijven, het bieden van inspiratie en tijdswinst, in combinatie met een ontegensprekelijke service”, heet het bij de familie. “We werken ook altijd en alleen met zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsgrondstoffen vervaardigd. Met trots kunnen we meegeven dat zo goed als alle bladerdeegproducten volledig e-free geproduceerd worden.”
foto: via Twice