Lobster Fish kaderleden

Lobster Fish katapulteert zichzelf naar de top in de voedingssector

DEERLIJK – Lobster Fish, 21 jaar geleden opgericht door Christof Malysse en een voedingsbedrijf dat zich al die tijd heeft geprofileerd als referentie voor schaaldieren, vis en fijne delicatessen, zet nog maar eens een stap voorwaarts. De voorbije maanden werd gesleuteld aan de interne werking van Lobster Fish en dit werd nu bekroond met het behalen van maar liefst 2 BRC-certificaten en een BIO-certificaat. Ofte twee maal een attest die bewijst dat de kmo top is.

“Vanaf nu zijn we niet enkel in het bezit van het BRC-kwaliteitslabel voor onze productie, maar ook voor onze rol als distributeur van onze producten”, aldus Christof Malysse. “Het BIO-certificaat biedt ons de mogelijkheid om vanaf dit najaar onze klanten een assortiment bioproducten aan te bieden waaronder oesters en diverse gerookte producten voor zowel horeca, vishandelaars en retail. Met Lobster Fish hebben we één groot doel: creatief en innovatief blijven voor de klanten.”

Op het terrein zijn Peter Bogaert (financieel, administratie) en Nils Van Wassenhove (sales) de twee speerpunten die dagelijks streven naar een verdere optimalisatie van de onderneming met absolute focus op klantentevredenheid. Zo zal de logistieke afdeling binnenkort extra ondersteund worden door een nieuw softwarepakket. Er wordt ook continu gezocht naar nieuwe en kwalitatieve producten tegen een scherpe prijs. “Dit moet ons toelaten ons te wapenen voor de toekomst”, luidt het bij Lobster Fish. Het bedrijf van Christof Malysse is kind aan huis bij de gespecialiseerde voedingszaken en bij de betere restaurants over het hele land.