Yumsters

Brugse ‘foodies’ lanceren nieuw foodconcept

BRUGGE - Yumsters, een gloednieuw foodconcept dat tot stand is gekomen door een samenwerking van lokale food professionals, opent zijn deuren in Brugge. Gevestigd in Sint-Andries, brengt dit unieke initiatief gemak en kwaliteit samen in de vorm van healthy streetfood. Ons doel is gemak en variatie te bieden aan mensen met een druk schema, zonder de kwaliteit en de voedingswaarde in het gedrang te hoeven brengen, aldus de initiatiefnemers. 

Koen Lagrou van Food Bazar en Brecht Van Cleven van Los Pollos bundelen hun passie voor kwalitatief eten. Het idee ontstond bij Koen, wiens enthousiasme al snel andere lokale ondernemers zoals Los Pollos en The Smash overhaalde om in dit concept mee te stappen. Na enkele brainstormsessies kwam Yumsters tot stand. “Onze voorliefde voor gezonde, smaakvolle gerechten bracht een verdere samensmelting met sterke lokale merken zoals Balls & Glory, Kjure, Bar Belge en Flavourrs tot stand”, zegt Lagrou. “Samen maken zij Yumsters tot dé ultieme food hotspot.”

Met 4 concepten – shop, takeaway, delivery en catering– speelt Yumsters in op de behoeften van de verschillende generaties. “Gemak voor de klant staat bij Yumsters centraal en dankzij de samenwerking met de diverse topmerken vindt iedereen hier zijn goesting”, aldus Brecht Van Cleven (Los Pollos). “Of je nu een drukbezette ouder bent die na het werk snel iets nodig heeft voor het gezin, een jonge starter die op zoek is naar een gezonde lunch, of een toevallige voorbijganger die een snelle hap wil.”

Met flexibele openingstijden streeft Yumsters ernaar tegemoet te komen aan de behoeften van een divers publiek in Sint-Andries. De ruime openingstijden tot 21 uur spelen in op de drukte van onze maatschappij, waardoor klanten zowel na het werk als na het sporten nog steeds bij Yumsters terecht kunnen.