Bossuyt is dagelijks aanwezig in het hart van de professionele keuken en de leefwereld van de chefs. Daardoor weet de keukenbouwer welke innovaties er nodig zijn om in te spelen op hun behoeften.
“In professionele keukens kan het vaak belastend zijn voor de rug om met de traditionele, lage doorgeefpassen te werken”, zegt mede zaakvoerder Karl Bossuyt. “Onze Ergo-Passe biedt hier een oplossing voor. Dankzij het elektrisch en traploos regelbare mechanisme kan de hoogte van de doorgeefpas flexibel worden aangepast. Met een simpele drukknop zorgt elke chef voor een persoonlijke optimale ergonomische werkhouding.”
Chefs bepalen zelf de optimale hoogte van de doorgeefpas zodat ze steeds comfortabel kunnen werken. Met één druk op de knop kan de hoogte van de doorgeefpas eenvoudig worden aangepast, variërend van een minimum van 92 à 95 cm tot een maximum van 102 à 105 cm. De Ergo-Passe kan hierdoor multifunctioneel gebruikt worden, op een aangepaste ergonomische hoogte voor zowel de mise-en-place als voor de doorgeeffase.
Warm en koud blazen
Daarnaast biedt de Ergo-Passe de mogelijkheid om een infrarood warmtebrug te integreren, zowel hangend als staand. De infraroodstralen zorgen voor een uniforme warmteverspreiding, waarbij de warmte regelbaar is in sterkte en op te splitsen is in meerdere warmtezones. Dit maakt het mogelijk om ook een koude zone te creëren waardoor je bijvoorbeeld zowel desserts als warme gerechten tegelijkertijd kan doorgeven.