Roger van Damme zal trouw blijven aan zijn vertrouwde concept: verfijnde zoetigheden en hartige high tea, zoals steeds in een stijlvol en mondain kader. Gasten zullen in een adembenemend interieur met Victoriaanse en Franse elementen verwend worden met een uitgebreid assortiment van desserts, patisserie en ontbijt. Een boetiek met een aanbod van bakproducten, biscuits, een ontbijtgamma en een heuse home-collectie, maakt het concept compleet.
“Christian Teunissen, Marc Coucke en mezelf delen de passie van het ondernemen en van kwaliteitsvolle beleving”, aldus Roger van Damme. “Onze lancering in Durbuy was een schot in de roos en samen smijten we ons in een nieuw Désirée avontuur. Ik ben bijzonder verheugd dat we het Désirée merk, dat ik met hart en ziel koester, verder kunnen uitbouwen. Een toplocatie vinden was van het grootste belang en zo kwamen we bij Bart Versluys terecht. Wie beter dan Bart is in staat om een locatie aan te bieden die het concept van Désirée alle eer aan doet?”
Meerwaarde
Als meester-patissier en sterrenchef van Het Gebaar heeft Roger van Damme bewezen zowel in Durbuy als Antwerpen Désirée uit te bouwen tot een klassevol en uniek tearoomconcept. Ook op de Oosteroever moet Désirée het walhalla van de desserts aanbieden en dit overgoten met een typische Roger van Damme-signatuur dat perfect aansluit op de al bestaande kwalitatieve handelszaken. “De aanwezigheid van Désirée op de Oosteroever is zonder enige twijfel een win-win en een grote meerwaarde voor de stad Oostende”, zegt Bart Versluys. “Ik heet Roger van Damme en zijn team dan ook van harte welkom en wens hun alle succes toe.”