Eind juli al werd Pipaillon overgekocht door The Good Food Company. De winkel was daarvoor al enkele maanden gesloten. Volgens Simon Thiebaut, mede-oprichter van The Good Food Company, wilde Pipaillon-oprichtster Catherine Bodson stoppen met haar zaak en werd er een akkoord bereikt voor de overname ervan. Thiebaut benadrukt dat de producten van Pipaillon zullen blijven bestaan en geproduceerd zullen worden in Ruisbroek.
The Good Food Company produceert al enkele jaren sauzen, vinaigrettes, soepen en sappen in hun vestiging in Ruisbroek. Het bedrijf verkoopt die via distributeurs, zoals bioketen Färm.
Familierecepten
Pipaillon werd tien jaar geleden opgericht door Catherine Bodson, die op haar 50ste besloot om het roer om te gooien. Ze ging voor een carrièreswitch en dook in de jamrecepten van haar tante en grootvader. Niet veel later opende Bodson haar winkel in de Charleroisesteenweg in Sint-Gillis om haar handgemaakte confituren, pickles, siropen en chutneys aan de man te brengen. Pipaillon exporteerde haar producten daarnaast ook naar het buitenland en kreeg daarmee ook een plekje in de etalage van het ‘Brussels House’ in Milaan.