Marc Clement – kopie

The Bistronomy behaalt mooie erkenning

VILVOORDE – The Bistronomy, het restaurant dat gevestigd is op de Innovation Campus van Living Tomorrow in Vilvoorde, heeft de “TripAdvisor 2020 Best of the Best”-award gewonnen. Deze erkenning wordt toegekend op basis van beoordelingen en reviews.

The Bistronomy is het restaurantconcept van Living Tomorrow, maar is voor iedereen toegankelijk. Aan het roer in de keuken staat topchef Marc Clement. Marc is onder meer gekend van restaurant de Zeste in Antwerpen en restaurant Folliez in Mechelen. Vandaag zorgt hij in The Bistronomy voor betaalbare gastronomie in de vorm van frisse en  eigenzinnige creaties.

Het werk van Marc Clement wordt geapprecieerd.  De beoordelingen op TripAdvisor liegen er dan ook niet om: “een culinaire ervaring, verfijnde en overheerlijke keuken”, “nieuw culinair genot”, “eten op sterrenniveau”, “lekkere gastronomie voor een eerlijke prijs”, … Deze lofzang levert The Bistronomy de “TripAdvisor 2020 Best of the Best”-award op. Deze erkenning wordt toegekend op basis van beoordelingen en reviews.

Marc Clement: “Deze award betekent heel veel voor mij want ze is gebaseerd op beoordelingen van onze restaurantgasten. Het betekent dat ze tevreden zijn over de kwaliteit die ze op hun bord krijgen, maar ook over de bediening. Daarom ook oprechte dank aan mijn voltallige team”, zegt Clement nog.