Het duo laat alvast weten dat de keuken in het restaurant doorlopend open is, en dat er naast traditionele ook nieuwe gerechten op de kaart staan. De menukaarten worden in stripvorm gedrukt, en het Nerobier blijft er ook vloeien. “Al jaren spreken we erover om samen iets op te bouwen en een horecazaak uit te baten”, aldus David en Jean-Bernard. Naast goede vrienden zijn beide heren nu dus ook zakenpartners. “We zijn dus zeer verheugd dat we het iconische Nerocafé gaan uitbaten en kijken er enorm naar uit om met ons team de vele klanten te ontvangen en te bedienen.”
Schepen van Lokale Economie Joris Pijpen (Team 1560) is opgelucht dat de brasserie binnenkort opnieuw de deuren opent. “Het Nerocafé is gevestigd in een prachtig pand en naast een trouw Hoeilaarts klantenbestand is het een absolute trekpleister voor toeristen. Ook zakenmensen komen er regelmatig lunchen. Ik ben dus zeer tevreden dat er opnieuw ondernemers zijn die de uitdaging aangaan”, aldus de schepen. “Horeca is en blijft een harde stiel, maar ik heb er vertrouwen in dat David en Jean-Bernard de klus zullen klaren.”
Aan evenementen alvast geen gebrek, want vanaf 15 januari 2024 wordt er een winterchalet geplaatst met speciale gerechten. Later is het de bedoeling dat beide heren ook deelnemen aan de jaarlijkse Nero-wafelenbak en het Druivenfestival.