TIELT-WINGE Hans Meus Hans Meus van De Gempemolen en Don Petrol.

Meus zet afhaalbomma opnieuw achter fornuis

TIELT-WINGE – Brasserie De Gempemolen in Tielt-Winge herneemt de take-away formule, beter gekend als “De afhaalbomma”. “Het zijn Gempse klassiekers die op grootmoeders wijze worden klaargemaakt”, zegt zaakvoerder Hans Meus van De Gempemolen. 

Gelijktijdig met het opheffen van de eerste lockdown stak horeca-uitbater Hans Meus het concept van de “afhaalbomma” opnieuw in de koelkast. Iets meer dan 4 maanden later wordt de take-away onder het stof vandaan gehaald. “Kijk, vandaag wordt in Nederland een gedeeltelijke lockdown ingevoerd”, zegt Hans. “De horeca moet er weer dicht. Hopelijk gaan we in België niet dezelfde weg op maar het is best dat we voorbereid zijn.”

Meus zet de afhaalbomma opnieuw achter het fornuis. De komende maanden zal ze een herfst-en winterkaart klaarmaken. “Er zit van alles in, gaande van wild tot allerlei stoofpotjes. Er is voor ieder wat wils”, luidt het.

Het beproefde concept wordt vanaf donderdag opnieuw ingevoerd. Ten laatste 4 uur voor de ophaling moet je je bestelling online plaatsen. Er zijn 3 afhaalmomenten per week, op donderdag, vrijdag en zaterdag. Telkens van 16.30 tot 19.30 uur. Bestellen doe je via de website van De Gempemolen. Klik door op De afhaalbomma herfst-winter.