Bar A Bruce Erik Van Eycken

Klanten duwen door voor meer Bar A Bruce

BOORTMEERBEEK – Bar A Bruce, een horecazaak in het centrum van Boortmeerbeek, opent voortaan elke donderdag, vrijdag en zaterdag de deuren. Op uitdrukkelijke vraag van de klanten. Voordien was de zaak slechts een tweetal dagen per maand geopend en organiseerden uitbaters Bruno Huyghe en Patricia Bogaerts er feestjes.

“Gezien de moeilijke periode hebben we eerst de kat uit de boom gekeken alvorens definitief te beslissen, maar de klanten vroegen ons al langer om op vaste uren en dagen te openen, dus wagen we alsnog de sprong”, zegt Bruno bij de collega’s van Het Nieuwsblad. 

Prima sluitingsuur

Het Keerbergse koppel friste de zaak helemaal op, al was tijdens het eerste (zonovergoten) weekend vooral het terras in trek. Bar A Bruce opent telkens tussen 9 uur en 1 uur ’s nachts. “Uiteraard omdat we tijdens deze periode verplicht zijn om om 1 uur te sluiten, anderzijds vind ik het een prima sluitingsuur. Voor mij mag het ook na de crisis worden aangehouden”, voegt Huyghe toe.

Blijvertjes 

De zaak probeert zich te differentiëren met een groot assortiment aan champagnes, bieren en (Europese) wijnen, in combinatie met hapjes zoals een vleesplank, een assortiment streekproducten en hoevekazen. Ook het mobiele concept van Bar A Bruce is een blijver, net als het mobiele foodconcept ‘Den Achterhof’ waarbij Patricia en Bruno op locatie koken. Tijdens de zomermaanden verzorgen beiden de catering van de zomerbar van Brouwerij Van Dormael in Haacht