Glenn Verhasselt Chef van het Jaar Glenn Verhasselt is door Gault&Millau beloond met de titel van Chef van het jaar. Foto: Frank Abbeloos

Glenn Verhasselt van Sir Kwinten uit Lennik is Gault&Millau Chef van het Jaar

Gault&Millau heeft Glenn Verhasselt van restaurant Sir Kwinten in het Vlaamse Lennik uitgeroepen tot de Chef-kok van het Jaar 2025. Verhasselt had niet verwacht de prijs zo snel in de wacht te slepen. Restaurant Sir Kwinten heeft een score van 17,5 op 20.

De chef-kok is slechts 33 jaar oud, heeft twee Michelinsterren op zak en mag nu ook de titel van Chef-kok van het Jaar opspelden. “Ik had verwacht hier over tien jaar te staan, maar het is nu blijkbaar wat vroeger”, zei hij tevreden tijdens de awardceremonie in de Brusselse Heizelpaleizen.

De jonge chef-kok is erg tevreden met de prijs en bedankt zijn “fantastische zaalploeg” uitdrukkelijk voor het harde werk het afgelopen jaar.