Voeding
Lennik
Huis van de Geuze valt in de prijzen bij Belgische E-commerce Awards
Het Huis van de Geuze begon als een garage-startup.
Sint-Katelijne-Waver
HET PRODUCT. Brainboosters van BelOrta: “We willen studenten stimuleren gezond te eten tijdens de examenperiode”
"We hopen studenten te inspireren om de 'Einstein' in zichzelf naar boven te halen."
Rijmenam
Patrick (56) opent frituur Den Hete Patat in Rijmenam
Patrick combineert de frituur met zijn vaste job bij Sport Vlaanderen. "Na mijn uren heb ik namelijk nog behoorlijk wat energie over."
Denderleeuw
Filip (53) stopt na vier generaties met familiebakkerij: “Ik heb veel gelaten en wil nu meer genieten”
Filip Van Rampelbergh (53) heeft zondag de deuren van zijn bakkerij in Denderleeuw voor de allerlaatste keer geopend.
Antwerpen
HET PRODUCT. Moekes Blend van Jespers Koffie: “Onze huiskoffie gemaakt door de vorige generatie”
De blend bestaat 40 jaar en verwijst naar de maker Mieke Jespers, die ongedacht de band altijd met 'moeke' werd aangesproken in de zaak.
Boortmeerbeek
HET PRODUCT. Andalousesaus van Anda: “Het feit dat deze geliefde saus een uitvinding van onze familie is, maakt ons ontzettend trots”
De andalousesaus van Anda is een van de vijf genomineerden en maakt kans op de titel Hét Product Made in Vlaams-Brabant.