Voeding
Rijkevorsel
HET PRODUCT. Toma’Amoris van Stoffels Tomaten: “De overproductie van onze kerstomaten in de zomer reserveren we voor onze saus.”
Toma’Amoris is een rijke basis tomatensaus met een smeuïge textuur, gemaakt van kerstomaatjes recht uit de serre van Stoffels Tomaten
Willebroek
Champagne van Willebroekenaar Filip Mertens in nieuw jasje: fles Victor & Charles herontworpen
Victor & Charles, de champagne die Willebroekenaar en ondernemer Filip Mertens in 2014 lanceerde, krijgt een nieuw jasje.
Antwerpen
HET PRODUCT. Elixir van Vieux Nouveau: “Een typisch Vlaamse likeur en drinkbaar erfgoed waarvan er jammer genoeg steeds minder bestaan”
Intussen staat de vierde generatie aan het roer van de distilleerderij in hartje Antwerpen.
Eeklo
Stokerij Borrel wint prestigieuze prijs met haar Elixir Elvire
In het voorjaar kaapte Stokerij Borrel met de Sloe Gin Simonne ook al een zilveren medaille weg op de Women’s International Trophy in Mainz.
Ieper
De zoektocht naar het ‘Beste Product van West-Vlaanderen’: Jules Destrooper pakt uit met een ‘unique selling proposition’
Het Beste Product van West-Vlaanderen: Jules Destrooper gooit zijn nieuwste boterwafel in de strijd
Sleidinge
PRODUCT. Droge ringworst van Slagerij Vermeulen: “Recept van generatie op generatie doorgegeven”
Het recept dateert van 50 jaar geleden en werd doorheen de tijd van generatie op generatie doorgegeven.