Voeding
Gent
Start-up ontwikkelt caseïne-eiwit om kaas goedkoper te maken
Aan de hand van precisiefermentatie ontwikkelde de Belgisch-Nederlandse start-up een variant op basis van microben.
Lier
Lierse chocoladeproducent overgenomen door Spaanse chocoladegroep
Gudrun Group, de Lierse chocoladeproducent, wordt onderdeel van het Spaanse chocoladeconcern Natra
Gierle
Colruyt neemt Lilse voedingsgroothandel Délidis over
De 83 medewerkers van Délidis kunnen aan de slag blijven in Gierle en beide merken blijven naast elkaar bestaan.
Lier
D2E smeert ‘m bij chocolademakers
Marechal & Co verkopen Gudrun.
Puurs-Sint-Amands
Marokkaanse koninklijke familie neemt moederbedrijf van Boerinneke in Puurs-Sint-Amands over
Het Marokkaanse investeringsfonds Al Mada, dat gecontroleerd wordt door de Marokkaanse koninklijke familie, heeft een overeenkomst bereikt om Nutkao over te nemen.
Gent
Ongewone locatie voor een ongewone winkel: beste chocolatier van Vlaanderen opent ‘boon-tot-reep atelier’ in Gent
Dankzij het open atelier kan je het volledige maakproces met eigen ogen gadeslaan.