Voeding
Gent
Ongewone locatie voor een ongewone winkel: beste chocolatier van Vlaanderen opent ‘boon-tot-reep atelier’ in Gent
Dankzij het open atelier kan je het volledige maakproces met eigen ogen gadeslaan.
Essen
Antwerpse chemiereus kiest voor desserts van Essense Zuivelboer: “Een smakelijk voorbeeld van samenwerken met lokale producten”
De chemiereus vroeg cateraar Food&i om met verse, lokale producten te werken.
Zulte
Na 65 jaar sluit slagerij Messiaen definitief de deuren: “Hartverwarmend om te zien hoeveel onze slagerij voor de mensen betekent”
Omdat zijn eigen kroost andere toekomstplannen heeft, zoekt hij een overnemer.
Bilzen
Jeanine doet Limburg al 40 jaar watertanden
Legendarische broodjeszaak zet uitgangsbuurt op zijn kop.
Sint-Katelijne-Waver
Bakkerij Peeters viert 85-jarig bestaan: van kruidenierszaak met broodronde tot bakkerij
Huidige zaakvoerders Nick Peeters en zijn echtgenote Inge Eekels stapten begin jaren 2000 in de zaak, maar bakkerij Peeters werd twee generaties eerder al opgericht.
Ninove
Guido Vanherpe van La Lorraine Bakery Group wint leiderschapsaward
Met de Vlerick Enterprising Leader Award bekroont Vlerick Business School een bedrijfsleider