Horeca
Tessenderlo
Fonds stapt stukje in bij James Verbeeck
KeBek ondersteunt groei van Flexfurn.
Vosselaar
Roosekes Breem heropent als derde filiaal van restaurant Anders: “Deze vestiging wordt onze draaischijf”
De bekende horecazaak Roosekes Breem in Vosselaar krijgt een nieuwe invulling. Davy Daems (38) en zijn partner Nickie Kanen (50) uit Kasterlee heropenen de zaak als restaurant Anders
Mechelen
Maillard maakt mooie entree in nieuwste Gault&Millau en er zijn ook drie stijgers: “We gaan erop vooruit in Mechelen”
Nieuwkomer Maillard vierde amper een week geleden de eerste verjaardag van hun restaurant in de Mechelse stationsbuurt.
Geel
VLAM en NorthSeaChefs geven workshop ‘Vis van bij ons’ in Geelse hotelschool
In samenwerking met VLAM en de NorthsSeaChefs werden de leerlingen getrakteerd op een reeks workshops over het fileren en bereiden van vissen
Washington
Wevelgemnaar Bart Vandaele viert 20e verjaardag van zijn topzaak in de stad van de nieuwe Amerikaanse president
Topchef Bart Vandaele runt al 20 jaar een eigen brasserie in Washington
Turnhout
Alex Verhoeven van Hert in Turnhout is Jonge Chef van het Jaar: “We zijn in de Kempen zwaar ons best aan het doen”
Gault&Millau heeft de titel van Jonge Chef van het Jaar van Vlaanderen uitgereikt aan de getalenteerde Turnhoutse chef Alex Verhoeven (36)