Horeca
Kontich
Kontichse chef Stijn Rotthier mag naar internationale finale Arsnova-prijs, met wijze raad van Viki Geunes als geheim wapen
Met een coachingsessie met onder andere driesterrenchef Viki Geunes werden maandag de laatste puntjes op de ‘i’ gezet om het gerecht internationaal te doen scoren.
Doornik
Frank Adins krijgt vier sterren erkenning voor zijn hotel Ferme d’Ecavée in de regio Doornik
Frank Adins krijgt vierde ster voor zijn hotel Ferme d'Ecavée nabij Doornik
Gent
Vol-au-vent met kreeft of cocktails met adembenemend zicht: horeca in Wintercircus is nu compleet
Een snelle hap, een zakenlunch of verfijnd dineren? Allemaal op één adres.
Schoten
Steffie duikt opnieuw op: bekend horecagezin opent foodbar in voormalige kledingwinkel
Het bekende horecagezin uit Brasschaat spoelde opnieuw aan in Schoten en daar zijn duidelijk niet alleen zijzelf, maar ook hun grote fanclub erg blij mee.
Mechelen
Van der Valk-hotel in Mechelen viert vijfjarig bestaan
Afgelopen weekend vierde Van der Valk Mechelen zijn vijfjarig bestaan met een brunch.
Kruisem
Laurence De Smet van Hof Van Cleve wint als eerste vrouw de culinaire wedstrijd ‘Eerste Kok van België’
Laurence De Smet wint als eerste vrouw ooit de culinaire wedstrijd ‘Eerste Kok van België 2025’, zo heeft de organisatie zondag bekendgemaakt.