
Horeca
Uitbaters toveren De Planeet om tot Maurice: “Cosy locatie voor evenementen misten wij in Mechelen”
“Maurice wordt geen klassieke horecazaak of feestzaal. Eerder een charmante evenementenlocatie met een hoek af."

Oudste café van Deurne gered: De Veldduif krijgt nieuwe toekomst dankzij Kroegtijgers en Jos Hofmans
Na vijf jaar leegstand geven ze dit stukje erfgoed een nieuwe toekomst.

Op een leeftijd waarop veel chefs stoppen, opent sterrenchef Danny Horseele (71) een nieuw restaurant: “Stilzitten is achteruitgaan”
Topchef Danny Horseele (71) opent begin juni een nieuw restaurant in Moscou, in Gent. Klanten kunnen zich verwachten aan de topkeuken de ze gewoon zijn.

Kasteel KaNeel zet volgende stap: ondernemerskoppel droomt van B&B en aankoop historisch pand
Van pop-up naar vaste waarde én grote dromen! Kasteel Kaneel in Eindhout (Laakdal) is een begrip geworden. Uitbaters Neeltje Van Dyck & Sietse Thys zetten nu via huurkoop een stap naar eigenaarschap van het oude gemeentehuis en dromen van een B&B.

The Loft verkozen tot beste lunchrestaurant van Vlaams-Brabant
Restaurant The Loft uit Kampenhout is door maaltijd- en dienstenchequebedrijf Edenred verkozen tot beste lunchplek van Vlaams-Brabant.

Ralf Berendsen vertrekt in 2-sterrenzaak die zijn naam draagt
Topkok gaat voor eigen zaak in Nederland.
