
Nick Bril
Antwerpen
Nick Bril van The Jane is chef van het jaar
Als ‘gepassioneerd entertainer’ en als ‘chef-kok die bakens verzet’ geeft de restaurantgids Nick Bril een score van 18,50 op 20, nog een half punt meer dan vorig jaar.

Antwerpen
Nick Bril over zijn 23ste plaats in ‘World’s 50 Best Restaurants’: “Als oud pand in bruisende stad is The Jane ideaal voor foodies”
“We moeten de Benelux nog meer op de culinaire kaart zetten.”

Antwerpen
Sergio Herman verkoopt aandelen van Antwerps sterrenrestaurant The Jane
Sergio Herman stapt uit Antwerps tweesterrenrestaurant The Jane. Na zeven jaar aan het roer verkoopt hij zijn aandelen aan zakenpartner Nick Bril.

Antwerpen
Forwart opent pop-up kunstgalerij in hartje Antwerpen
Lucas De Dycker opent innovatieve pop-up kunstgalerij in Antwerpen.

Gent
Fourchette brengt tien topchefs samen
Tien topchefs maken op 11 en 12 maart twee verschillende vijfgangenmenu’s in de Eskimofabriek in Gent.
