Ken Verschueren
‘Roomservice’ van Mechelen Culinair wordt fel gesmaakt
Roomservice is een samenwerking tussen Mechelen Culinair, het Van der Valk hotel en topchefs Axel Colonna-Cesari (Centpourcent) en Ken Verschueren (Tinèlle).
21 over 21 – Ken Verschueren: “Je kan Tinèlle niet in een plastic bakje stoppen”
In de vierde aflevering van onze videoreeks ‘21 over 21’ hebben we chef Ken Verschueren van restaurant Tinèlle uit Mechelen te gast.
Hoe doen restaurants uit onze regio het in nieuwe Gault & Millau?
Maandag werd de 18de editie van de Gault & Millau gids voorgesteld. In onze regio kreeg chef Thierry Theys van Nuance in Duffel een 18/20 en won hij bovendien de titel van ‘Dessert van het jaar’. Tinèlle in Mechelen kreeg een half punt meer dan vorig jaar en The Chick (Mechelen) werd voor het eerst in de lijst opgenomen.
Mechelse topchefs en Mechelen Culinair zorgen voor lekker weekend
Mechelen Culinair zorgt ervoor dat de bestelde menu’s coronaproof bij de klanten thuis worden afgeleverd.
Bar BIB heropent in een nieuw kleedje
Ken Verschueren maakte van de coronacrisis gebruik om het concept aan te passen.
Huiskamerversie van ‘Mechelen Culinair’ brengt prestigieuze foodbox tot in uw kot
Op tijd bestellen is de boodschap.