ZELE – Poly-Seal, opgericht in 1988 door Philippe Verbeeck, heeft in het kader van de uitvoering van haar langetermijnstrategie een nieuwe hoofdaandeelhouder aangetrokken. De familie Bruynooghe uit Brugge investeert in Poly-Seal omdat zij gelooft in de verdere groeimogelijkheden van deze belangrijke speler in de sector van de industriële flexibele verpakkingsmaterialen.
“De voorbije twee jaar hebben we zorgvuldig gezocht naar een partner die Poly-Seal verder kan uitbouwen met haar sterktes en waarden”, zegt Philippe Verbeeck, “deze hebben we gevonden in Nicolas Bruynooghe. We zijn erg tevreden dat het bedrijf een familiaal karakter blijft hebben, zodat de cultuur van ons bedrijf behouden kan blijven.”
Duurzaamheid en digitalisering
De komende maanden zal Nicolas Bruynooghe de dagelijkse leiding geleidelijk overnemen van Philippe Verbeeck. Nicolas Bruynooghe brengt een sterke industriële achtergrond mee uit de energiesector en zal verder de operational excellence waarden van Poly-Seal uitdragen.
Nicolas Bruynooghe licht toe wat de toekomst brengt: “We zullen blijven inzetten op de sterktes van PolySeal: kwaliteit, flexibiliteit en de juiste oplossing bieden voor het industrieel proces van onze klanten. Maar ook duurzaamheid wordt een belangrijke pijler voor toekomstige groei. Er zijn door Poly-Seal op dat vlak al heel wat stappen gezet, zo wordt 95% van de nodige energie al duurzaam en lokaal opgewekt, maar we kunnen nog veel verder gaan. De kunststoffenindustrie heeft een belangrijke verantwoordelijkheid en dankzij onze kennis kan Poly-Seal op dat vlak een voorsprong nemen.”
Advies en oplossingen op maat
Met een bijzondere specialisatie in polyethyleen folies, zakken, hoezen en afdekvellen zorgt het team van Poly-Seal dat de wensen van klanten exact worden beantwoord. Het bedrijf uit Zele heeft een ononderbroken ervaring van meer dan 30 jaar in het aanbieden van verpakkingsoplossingen op maat. Voor alle bedrijven die meer nodig hebben dan een algemene, pasklare benadering biedt Poly-Seal concrete oplossingen aan, zowel op het vlak van samenstelling en dikte, afstemming op het productieproces, ecologische voetafdruk, recycleerbaarheid, enz. zodat klanten sneller en efficiënter kunnen werken én minder kosten maken.