Karen Keygnaert

PODCAST: Chefkok Karen Keygnaert van Cantine Copine

Host Sabine Goethals praat met gastronomen over hun passie voor gastronomie in de breedste zin van het woord: de carrière, dé HoReCa, het ondernemerschap, de kunst van het koken, de cultuur van voedsel en dranken en het belang van gastvrijheid. Sabine ontvangt in de komende maanden tijdens dit eerste seizoen 9 toppers uit de horeca.

Sabine Goethals praat met Karen Keygnaert van Cantine Copine in Brugge over hoe zij als autodidact bij de Herborist meer dan 15 jaar aan de zijde stond van chef Arnold Hanbuckers*;over de keuze om haar eigen culinaire parcours te volgen; over het ontstaan van Cantine Copine in een oude borstelfabriek. Karen praat zoals ze is én zoals ze in haar keuken staat: in alle rust en geconcentreerd.

CREDITS
Founder & Host: Sabine Goethals
Satellite Gourmet is een productie van Viewfalls en loopt in samenwerking met Made in.

VOLG DE PODCAST VIA ITUNES

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWBRIEF EN MIS GEEN ENKELE STRAFFE PODCAST
https://www.made-in.be/nieuwsbrief/