Noyen neemt Fresh Food over

000000000000nioyenAl meer dan 50 jaar is Noyen nv specialist in de productie en verkoop van maaltijdcomponenten en fijne vleeswaren.  Het versassortiment bestaat voornamelijk uit pensen (grill- en barbecueworsten, bloedworsten, eindejaarspensen,…) en kookworsten, die steeds met de grootste zorg voor kwaliteit en service geproduceerd worden.  Een typisch streekproduct, bekend bij elke Gentenaar is de “echte Gentse paardenlookworst” van Noyen die bij iedere friturist en slager uit de regio verkrijgbaar is.  Noyen levert vooral aan supermarktketens, grossiers en cateringbedrijven in België.

Noyen kondigde nu aan dat het begin dit jaar Fresh Food Gent overgenomen.  Fresh Food Gent was een in Gentbrugge gevestigde slagerij, die doorgroeide naar een productiebedrijf.  Fresh Food Gent is gespecialiseerd in de productie van koelverse bereide gerechten.  Het stoofvlees op basis van varkenswangetjes en Leffe bier wordt aan tal van frituren en horecazaken in Oost- en West-Vlaanderen geleverd via de horecagroothandel.

De productie werd overgebracht naar de gebouwen van Noyen. Noyen is reeds producent van paella, met de overname wordt het assortiment bereide gerechten fors uitgebreid.  Bovendien is de overname een win-winsituatie.  Niemand van het personeel werd ontslagen.  Bart De Waele, zaakvoerder van Fresh Food Gent, zal in het commerciële team de verdere opvolging van deze klanten voorzien. Johan en Peter Noyen, die als derde generatie het bedrijf leiden, en in 2004 de verhuis maakten naar de industriezone “De Nest” in Evergem, zijn bijzonder verheugd met de overname waardoor de groep zich nog sterker kan profileren als bevoorrechte leverancier van frituristen en slagers.