Mohamed heeft lang gewerkt voor een andere pizzeria, maar bleef dromen van zijn eigen zaak. Dinsdag heeft hij die eindelijk waargemaakt. “Ik woon in Temse dus heb Deinze nu pas leren kennen”, zegt Mohamed. “Maar ik zag het pand en ik was verkocht. Het is een mooie locatie in een leuke stad.”
De jongeman staat elke dag paraat met verse pizza’s, zeven op zeven. “Ook op zon- en feestdagen”, zegt Mohamed.
“Het geheim van een goeie pizza? De juiste producten vinden. Bij de leverancier zijn er zoveel opties. Tientallen soorten kaas en groenten. Ik heb veel geproefd, en ik kan je zeggen, de beste zijn niet goedkoop. Maar ik wil gaan voor kwaliteit.”
Mohamed wil ook enkele pizzataboes doorbreken. “Heel veel mensen houden het bij hun safe zone”, zegt hij. “Ze nemen een margharita of proscuitto. Ik serveer de klassiekers, maar ik hou zelf meer van gedurfde combinaties. Ananas op pizza bijvoorbeeld is een taboe. Maar eerlijk? Mijn Oriëntal curry pizza met kip en ananas is superlekker. Er zijn heel veel niet-traditionele ingrediënten die het goed doen op een pizza. Je moet het alleen durven proberen.”