IMG_4051

Horeca comeback van La Perla Seafood: “Ons overdekt terras wordt een geheel nieuwe experience”

AALST - Na lang wachten konden de terrassen op zaterdag 8 mei eindelijk heropenen. We vroegen 5 bekende horeca-ondernemers op welke manier ze de voorbije periode zijn doorgekomen en hoe ze naar de toekomst kijken. Na sterrenchef Peter Goossens van Hof van Cleve en 'De Mol'-finalist Sven van de Aalsterse croquebar De Bevoorrading, zijn vandaag de jonge Aalsterse ondernemers Dean en Audry van La Perla Seafood aan de beurt. Hun trendy restaurant opende pas vorig jaar, na de eerste lockdown zijn deuren. Het immense succes zette zich na de zomer verder met verfijnde take-away en ook nu bouwden ze hun terras om tot een hippe hotspot. "De toekomst zit hem in het creëren van een experience en dat is net waar wij als jonge ondernemers sterk in zijn."

Bekijk hier het interview met Dean Janssens en Audry Vanderstraeten van La Perla Seafood.