GENT – De artisanale Belgian-made granolas van La Favo op basis van quinoa zijn vanaf nu te bewonderen in een gloednieuwe verpakking. Gents ontwierp de designs voor zowel de huidige smaken als de limited edition samenwerking met sterrenchef Sergio Herman.
La Favo is de allereerste Belgische granola met quinoa als hoofdingrediënt. Powervrouw achter de artisanale ontbijtvlokken boordevol vitaminen, mineralen en antioxidanten is sport & health freak Bie Verheye.
Communicatiebureau Gents kreeg de eer deze gezonde granola in een nieuw jasje te steken. De 3 basissmaken: Walnoten & Pecan, Gepofte Quinoa & Bessen en Chocolade & Hazelnoten werden door Gents vertaald in een fris en kleurrijk patroon. De key ingrediënten van elke smaak zijn terug te vinden in de ‘artisanale’ lijntekening en ook te zien door de transparante elementen in de verpakking.
Limited edition met Sergio Herman
Op hetzelfde moment ontwikkelde Gents de limited edition verpakking voor de samenwerking met Sergio Herman. De Nederlandse sterrenchef vond inspiratie in zijn Zeelandse roots en de smaken die hem terug thuis brengen. Dit gevoel werd vertaald naar 3 originele smaken: Noten & Duindoornbes, Boekweit & Bessen en Chocolade & Pistache.
Gents bracht de pure smaken en artistieke visie van Sergio samen in een minimalistische design met Japans stylisme. De zonsopgang aan de kust staat centraal in het design. De verpakking is recht door zee en toch verfijnd. What you see is what you get. Een stempel logo met een unieke kleurcode voor elke smaak reflecteert het artisanale karakter van La Favo en de gastronomische kwaliteit van Sergio.