GENT — Chez Claire, het patisserie-concept van Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde, opent midden december een pop-up vestiging op Brussels Airport en sinds afgelopen weekend kan je hun éclairs laten leveren in de hele Benelux.
Eerder dit jaar zagen we bij de opening van de twee boetieks in Antwerpen en Gent onmiddellijk lange wachtrijen om een doosje met deze nieuwe soort éclairs te kunnen bemachtigen. Vanaf nu kan je je éclairs, en andere zoetigheden, ook bestellen via de webshop en krijg je de keuze om ze af te halen in een van de winkels of om ze gekoeld te laten leveren. Dit kan niet alleen in gans België, maar ook in Luxemburg en Nederland. Vanaf 24 stuks is dat trouwens volledig gratis.
Brussels Airport
Dankzij een samenwerking tussen Chez Claire, Electrolux Professional en Brussels Airport vind je vanaf 15 december de eerste Chez Claire pop-up store in de vertrekhal van de Europese vluchten. Zo wordt het wachten op je vlucht nét iets aangenamer wanneer je geniet van Belgium’s Finest Patisserie en een coupe van Chez Claire’s huischampagne ‘Cuvée Claire’. Het enige wat je ondertussen moet doen is je gate in het oog houden en wachten tot alle andere passagiers zijn opgestapt.
“We zijn echt heel enthousiast over onze nieuwe producten, en al zeker over de eerste shop-in-shop test op Brussels Airport. Hopelijk kunnen we snel doorstarten naar luchthavens over gans Europa, we trekken dan ook erg aan de Belgische kaart, want daar mogen we best trots op zijn.” aldus Dries Henau.
Heb je zin om langs de andere kant van de toonbank te staan? Chez Claire is op zoek naar medewerkers voor hun pop-up store op Brussels Airport, solliciteren kan via jobs@chezclaire.be