Als ‘feest op wielen’ bestaat Skol al een tijd. Nu is het dus ook de naam van een restaurant. “Met Skol als ‘feest op wielen’ verzorgen we met onze mobiele bar/foodtruck bedrijfsfeesten, verjaardagen, privé-feesten en zelfs events in het buitenland”, vertelt Gerard. “Ik heb gestudeerd aan Hotelschool Spermalie in Brugge en heb al wel wat horeca-ervaring. Mijn broer echter, heeft zijn strepen verdiend in de bouwsector als werfleider.”
Bouwsector
“Zeer handig uiteraard, want onder zijn leiding hebben we het pand voor Skol onder handen genomen”, gaat Gerard verder. “Aan de buitenkant hebben we niet zoveel veranderd. Binnen is wel alles vernieuwd. Er is een nieuwe keuken, een nieuwe toog en nieuw meubilair. We hebben heel wat schilderwerken uitgevoerd en op het terras hebben we een stretchtent als extra overkapping geplaatst. Het geheel is moderner geworden en gezelliger”
Foodsharing
Wat de kaart van Skol betreft, kunnen liefhebbers van lekker tafelen zich aan foodsharing verwachten. “Gerechtjes om te delen in combinatie met een kleine eetkaart”, verduidelijkt Gerard. “We hebben ook heerlijke cocktails, streekbieren en lekkere wijntjes. We willen dat onze klanten een soort vakantiegevoel ervaren bij Skol. De openingsavond was alvast een succes. Onze gerechten werden goedgekeurd en veel bezoekers benadrukten dat ze blij waren dat er opnieuw een horecazaak is in Gijzenzele.”