Quatre Mains of vier handen met als doel om een bedrijf en concept op te bouwen in catering dat het verschil maakt op drie vlakken volgens de zaakvoerders. “Puur: authentiek, zelfgemaakt en vers. Samen: open met de klant in team en familiaal: sfeer, gezelligheid en voor iedereen.”
Sinds kort startten Inge en Wim ‘De Smaken van de Bomma’ op. Dat is een webshop en afhaalservice van authentieke Vlaamse keuken.
Inge De Bock groeide op in de streek van Dendermonde. Ze had van kindsbeen af maar één hobby: koken en mensen laten genieten. Na een professionele carrière in de retail bij Colruyt Group, was het tijd om de touwtjes zelf in handen te nemen. Inge is bovendien glutenintollerant. Daarom bereidt ze alles glutenvrij.
Wim Peeters groeide op in Bornem en had ook van kindsbeen af iets met keuken en horeca. Van jobstudent aan de kust, familiefeestjes bedienen, barman, BBQ voor kleine en grote groepen, … tot zelf experimenteren in de keuken met recepten allerhande. Ook muziek heeft een belangrijke plaats in zijn leven. De piano is zijn manier om muzikaal te communiceren. Studies brachten hem in de financiële sector, de logistiek, industrie en de bouw waar hij ervaring op deed in lean management, leiderschap, coaching en change management. Hij blijft die job combineren met Quatre Mains en Smaken van de Bomma.
“Met Quatre Mains deden we ook enkele feestjes met een heel traditioneel menu. Denk aan rosbrief, patatjes, bloemkool. We voelden dat mensen soms hunkeren naar die eerlijke smaken van vroeger. Zo ontstond ‘De Smaken van de Bomma’. Mensen hebben weinig tijd om te koken geven wij de kans om lekker en vers te eten zonder dat ze er de tijd moeten insteken. Je kunt bij ons tot tien uur ’s ochtends bestellen en vanaf twee uur kun je de maaltijden komen afhalen”, zeggen Inge en Wim.