MECHELEN/LIER/DUFFEL – In de Gault&Millau Belux Gids 2019 staat restaurant Nuance van Thierry Theys in Duffel het hoogst gequoteerd in de regio Mechelen-Lier. 7 restaurants uit de regio kregen voor het eerst een vermelding.
Voor het tweede jaar op rij kreeg het Duffelse restaurant Nuance van chef Thierry Theys en gastvrouw Sofie Willemarck 17,5/20 van restaurantgids Gault&Millau. Daarmee behaalt Nuance de hoogste score van alle restaurants in de regio Mechelen-Lier en het noorden van Vlaams-Brabant.
Dit zijn de scores van de restaurants uit de regio:
Nuance in Duffel: 17,5/20
Pastorale in Reet: 17/20
Eyckerhof in Bornem: 16/20
Het Land in Berlaar: 16/20
Centpourcent in Sint-Katelijne-Waver: 15/20
Kasteel Diependael in Elewijt: 15/20
Numerus Clausus in Lier: 14/20
Petit Cuistot in Lier: 14/20
Silo’s in Boortmeerbeek: 14/20
NIEUW: De Vijfhoek in Sint-Katelijne-Waver: 13,5/20
STIJGER: Hof van Craeynbergh in Keerbergen: 13,5/20
NIEUW :Cafe d’O in Sint-Amands: 13/20
Salto in Lier: 13/20
STIJGER: ’t Witte Goud in Leest: 13/20
Toque Tok in Schelle: 13/20
Huiskamerrestaurant Postelein in Keerbergen: 13/20
Bistro Achilles in Hombeek: 12/20
NIEUW: Bistro Olivia in Sint-Katelijne-Waver: 12/20
Cheng’s Garden in Boom: 12/20
Brasserie Leysen in Bonheiden: 12/20
The Lake in Keerbergen: 12/20
NIEUW: Vis & Dis in Keerbergen: 12/20
Cosma in Mechelen 12/20
De Narren in Bornem 12/20
NIEUW: Goudt in Lier 12/20
Lam’eau in Mechelen 12/20
M-Eatery in Mechelen 12/20
NIEUW: Motus in Puurs 12/20
NIEUW: The Dining Room in Sint-Amands 12/20