nuance

Ook Gault&Millau geeft Nuance topquotering

MECHELEN/LIER/DUFFEL – In de Gault&Millau Belux Gids 2019 staat restaurant Nuance van Thierry Theys in Duffel het hoogst gequoteerd in de regio Mechelen-Lier. 7 restaurants uit de regio kregen voor het eerst een vermelding.

Voor het tweede jaar op rij kreeg het Duffelse restaurant Nuance van chef Thierry Theys en gastvrouw Sofie Willemarck 17,5/20 van restaurantgids Gault&Millau. Daarmee behaalt Nuance de hoogste score van alle restaurants in de regio Mechelen-Lier en het noorden van Vlaams-Brabant.

Dit zijn de scores van de restaurants uit de regio:

Nuance in Duffel: 17,5/20

Pastorale in Reet: 17/20

Eyckerhof in Bornem: 16/20

Het Land in Berlaar: 16/20

Centpourcent in Sint-Katelijne-Waver: 15/20

Kasteel Diependael in Elewijt: 15/20

Numerus Clausus in Lier: 14/20

Petit Cuistot in Lier: 14/20

Silo’s in Boortmeerbeek: 14/20

NIEUW: De Vijfhoek in Sint-Katelijne-Waver: 13,5/20

STIJGER: Hof van Craeynbergh in Keerbergen: 13,5/20

NIEUW :Cafe d’O in Sint-Amands: 13/20

Salto in Lier: 13/20

STIJGER: ’t Witte Goud in Leest: 13/20

Toque Tok in Schelle: 13/20

Huiskamerrestaurant Postelein in Keerbergen: 13/20

Bistro Achilles in Hombeek: 12/20

NIEUW: Bistro Olivia in Sint-Katelijne-Waver: 12/20

Cheng’s Garden in Boom: 12/20

Brasserie Leysen in Bonheiden: 12/20

The Lake in Keerbergen: 12/20

NIEUW: Vis & Dis in Keerbergen: 12/20

Cosma in Mechelen 12/20

De Narren in Bornem 12/20

NIEUW: Goudt in Lier 12/20

Lam’eau in Mechelen 12/20

M-Eatery in Mechelen 12/20

NIEUW: Motus in Puurs 12/20

NIEUW: The Dining Room in Sint-Amands 12/20