Wim Vandenhove was nog actief als verzekeringsmakelaar, toen hij op 52-jarige leeftijd Hoeve St-Paul kocht om het levenswerk van wijlen Tony Robyns voort te zetten. Hij had een grote affiniteit met de horeca, aangezien zijn familie er in actief was én hij zelf een gekend wijn- en bierkenner was.
In Hove St-Paul combineerde hij als zakenman diverse activiteiten, waaronder de B&B, het restaurant en een kunstgalerij. Werken van diverse kunstenaars werden om de beurt tentoongesteld in het restaurant. Wim was zelf de charmante gastheer, en stond in de keuken meer dan zijn mannetje. Hij stond gekend als een echte levensgenieter, die steeds joviaal en goedlachs met zijn klanten en personeel omging.
Eind 2019 ging Wim Vandenhove op zoek naar een overnemer om het wat rustiger aan te gaan doen. Hij verkocht de zaak aan Bo Minten, die er onder de naam Bosch, de activiteiten met dezelfde passie wist verder te zetten. Wim zelf ging zich toeleggen op zijn gezondheid, waar hij in de loop der jaren mee te kampen kreeg. Een strijd die hij zopas jammer genoeg heeft verloren.
Een zware klap voor de nabestaanden. Drie jaar geleden moest de familie Vandenhove, afkomstig van en erg geliefd in Linkhout, al een zwaar verlies verwerken toen Geert, een broer van Wim, op 62-jarige leeftijd overleed. Ook hij was een begenadigd kok, die met zijn restaurant Prêt-à-Goûter (eerst in Hasselt, later in Heusden-Zolder) een Michelinster wist te behalen.
We betuigen ons diep medeleven met de getroffen familieleden, vrienden en kennissen van Wim.