Van 1 kleine mobiele bar tot 5 professionele dranktrucks: Drinks on Tour ging de voorbije jaren hard vooruit. “En dit zowel voor kleine feestjes met 20 gasten als voor grote activiteiten met meer dan 5.000 deelnemer”, opent oprichter Kurt Ubachs. “Met onze nieuwe concepten Food on Tour en Bar-a-Place willen we Drinks On Tour nog meer op de kaart zetten. We gaan meer en meer voor totaalconcepten, waarbij we niet alleen drank en eten, maar ook professionele bediening, inkleding, meubilair of opruimwerkzaamheden voorzien.”
Het bedrijf heeft de plaats om extra materialen te stockeren, want vorig jaar werd nog geïnvesteerd in een ruime bedrijfshal in Dilsen-Stokkem. Bovendien stapt Beringenaar Steffen Verniers mee aan boord bij Drinks on Tour. “Zijn jarenlange ervaring in sales en mijn horeca-expertise vormen een smakelijke cocktail”, stelt Kurt Ubachs.
Samen zullen ze Drinks on Tour verder uitbreiden, onder meer met voeding. “Of je nu zin hebt in knapperige frietjes, sappige burgers of een fancy walking dinner: onze mobiele foodtrucks hebben voor ieder wat wils”, vertellen Kurt & Steffen. “We werken met vaste formules, maar uiteraard ook op maat.”
En nog een nieuw concept: “Regelmatig stuiten we op locaties waar onze dranktrucks door de omvang niet geraken. In dat geval bieden we met Bar-a-Place een volwaardig alternatief. Deze modulaire binnen- of buitentogen bouwen we ter plaatse op en kunnen afgewerkt worden met een persoonlijke touch. Wij zijn dus helemaal klaar om in 2023 nog een versnelling hoger te schakelen”, besluiten Kurt & Steffen.