Kevin Seyen, Kempenzoon van origine, ging 15 jaar geleden van start als warme bakker in Tessenderlo. Daar bouwde hij een trouw cliënteel op. Specialiteiten zijn onder meer zijn Limburgse vlaaien, maar ook de ‘sjoekes’. “Mijn éclairs zijn iets groter dan ergens anders, en dat lusten de mensen wel”, zegt Kevin. “Ik werk elke dag met versgekookte pudding, dus geen koude pudding van poeder met water. Dat maakt voor mij het verschil.”
De bakker heeft afgelopen weekend in Geel-Holven een tweede vestiging geopend. “Alle producten van Tessenderlo zullen ook in Geel te vinden zijn”, zegt de dertiger. “Mijn schoonvader, die enkele maanden geleden is gestopt met zijn eigen bakkerij, zal het atelier van de nieuwe zaak in handen nemen.”
Naast de twee bakkerijen heeft Kevin Seyen her en der ook 22 broodautomaten staan. “In de bakkerij doe ik alles alleen, ik werk 7 op 7. Ik zit al jaren in dit ritme, en ik maak er niets uit. Ik doe het graag, en als je iets wil, dan moet je er voor werken.”