Net’s Work is een relatief jonge, maar snel groeiende club van ondernemers die op diverse netwerkactiviteiten zakelijke contacten leggen. Eén van de doelen van de vereniging is een deel van de inkomsten af te staan aan een goed doel. Dit werkingsjaar is gekozen voor De Kleine Prins, een erg actieve vzw die werd opgericht en nog steeds wordt aangestuurd door de ondernemersfamilie Croonen. Zij helpen kinderen die getroffen worden door ernstige ziektes, zoals kanker, en steunen ook de gezinsleden in deze moeilijke tijden. De organisatie heeft bijvoorbeeld accommodaties ter beschikking waar de getroffen gezinnen even tot rust kunnen komen.
Nadat bij de vorige editie maar liefst 20.000 euro werd ingezameld voor het goede doel, is het de bedoeling van Net’s Work om op 14 november tijdens het charity-gala voor De Kleine Prins, daar nog een stevige schep bovenop te doen. Dat zal in de eerste plaats gebeuren met de verkoop van tafels en seats voor een culinair diner van topniveau. Twee chefs van Clos Saint-Denis, met name Mario Holtzem (voorheen o.a De Boote) en Ann-Sophie Breysem (voorheen o.a. AnSoler en Kwizien), maken in Hangar 58 een four hand dinner “waarbij verfijning, creativiteit, passie en vakmanschap samenkomen tot culinaire meesterwerken”. Voila.
Tussen de diverse gangen door, vindt een exclusieve veiling plaats, waar de gasten kunnen bieden op unieke objecten en onvergetelijke ervaringen. Het gaat om kunstwerken, events, voetbalshirts, enzovoort. Bovendien wordt er gezorgd voor waardevolle zakelijke contacten onder de aanwezigen. Er wordt werk gemaakt van individuele matching, zodat er gericht aan business development kan gedaan worden.
Redenen genoeg dus om met zakenrelaties, vrienden of familie in te schrijven voor dit hartverwarmende initiatief. Alle informatie is terug te vinden via deze link. Tickets bestellen doe via deze pagina. Warm aanbevolen!