Restaurant Imprévu by De Barrier is precies een half jaar open. Eigenaar Philippe Bodson heeft er een straf team samengesteld, met chef Mitchell Merola, zaalverantwoordelijke Daniela Sparanero en sommelier Lucas Ernes. De zaak loopt als een trein en krijgt overal steengoede recensies. Stilaan beginnen ook de eerste bekroningen voor het harde werk binnen te rollen. Zoals de finaleplaatsen in de wedstrijd Star Wine List of the Year.
Restaurant Imprévu by De Barrier is geselecteerd in diverse categorieën: Best Medium-Sized Wine List, Best Austrian Wine List, Best By the Glass List en Best Newcomer List. Een knalprestatie, want bij het kransje van genomineerden staan tevens toppers als Vrijmoed in Gent (**), Zilte in Antwerpen (***) of Boury in Roeselare (***).
Philippe Bodson is dan ook fier op zijn team: “Dat we op enkele maanden tijd erkenning krijgen op het niveau van de absolute top in België is fantastisch. Een bekroning voor de visie en de passie waarmee onze mensen de zaak runnen. Een teken dat we goed bezig zijn!”
Op 12 november wordt in Antwerpen bekendgemaakt wie van de finalisten uiteindelijk met de awards naar huis mag gaan.