ann-biebuyck

Nieuwe topvrouw voor Genks cateringbedrijf

Woensdag is de eerste werkdag van Ann Biebuyck bij Umami Catering in Genk. Ze krijgt er de functie van Director en vervoegt het kernteam binnen de Deliva-groep, waarin ook Hans Desmet en CEO Marleen Flemings zetelen.

Umami Catering is misschien nog beter gekend onder de vroegere naam Horeservi Catering. Het bedrijf verzorgt al meer dan 50 jaar de bedrijfsrestaurants en andere cateringfaciliteiten in bedrijven, overheidsinstellingen, scholen, universiteiten en bij Defensie. Omdat er straffe uitbreidingsplanning op tafel liggen, werd met Ann Biebuyck een nieuwe topvrouw aangetrokken.

Ann Biebuyck heeft een uitgebreide ervaring in de voeding opgedaan, onder meer bij Comptoir Gourmand, McCain en Lunch Garden. Ze was ook actief in de non-food.

Bij Umami Catering komt ze terecht in de grote groep Deliva, waar CEO Marleen Flemings en Director Hans Desmet de plak zwaaien. “Wij zijn er vast van overtuigd dat deze uitbreiding van het kernteam de groep verder zal toelaten te blijven groeien en dàt op een duurzame manier”, zegt Marleen Flemings over de nieuwste aanwinst.