de-laet-van-haver-bonta-by-de-laet-van-haver

Nieuw vleesrestaurant opent aan Versuz

Bontà is de naam van een gloednieuw vleesrestaurant dat later deze week de deuren opent in Hasselt.

Nu de crew van het populaire restaurant Crudo is verhuisd naar Trentanove in Quartier Bleu, is er op de locatie aan de Versuz plaats voor een gloednieuw concept. Vrijdag openen daar de deuren van Bontà, een restaurant dat vlees als specialiteit op het menu zet.

Bontà is een unieke samenwerking tussen de Limburgse horecaondernemer Maurice Vroonen, die vandaag al restaurant Casbar en Bar Balthazar in Sint-Truiden uitbaat, en de bekende Antwerpse slager Luc De Laet. Die laatste is reeds de drijvende kracht achter verschillende vleesrestaurants in de Antwerpse regio, zoals Butcher’s Son Dining en Maven Antwerp. Hij heeft bovendien met zijn slagerij De Laet & Van Haver een bijzondere gedroogde ham die hij al jaren aanbiedt: Bontà (foto). Die naam wordt nu ook gebruikt voor het nieuwe restaurant.

Naast de culinaire ervaring op het bord, sluit het concept aan bij discotheek Versuz, door aandacht te besteden aan de sfeervolle inrichting en de juiste muzikale vibes. Kortom: een nieuwe place-to-be in Hasselt is in de maak…