Het is eens wat anders: je zakelijk netwerk uitbreiden terwijl je samen met andere ondernemers heerlijke gerechten klaarmaakt… Enkele professionele koks geven tekst en uitleg, zodat het eindresultaat op een informele manier met het gezelschap kan gedegusteerd worden.
Het idee van de kookworkshops komt van Een Hart voor Limburg. Ze gaan op diverse tijdstippen groepjes van zo’n 15 ondernemers samenbrengen om in alle gezelligheid enkele Italiaanse specialiteiten op tafel te toveren. Dat is althans het thema van de eerste sessie, waarin de échte chefs Peppe & Marcus, geassisteerd door hobbykok Bart Lodewyckx (Unizo Limburg), een verfijnd menu met de gasten zullen bereiden. Ondertussen kunnen de aanwezigen elkaar leren kennen en informeel van gedachten wisselen over hun business. Als alles klaar is, mag de groep aan tafel en wordt het zelfgemaakte diner geserveerd, uiteraard vergezeld van de wijnen die door La Baronale geselecteerd worden.
“De culinaire workshops van Een Hart voor Limburg staan garant voor gezelligheid en creativiteit”, zegt Kristie Deckers, coördinator van het Streekfonds. “De combinatie van koken en netwerken heeft een enorme impact. Bovendien is het voor ons een unieke fundraiser, aangezien we hiermee de projecten ondersteunen van Een Hart voor Limburg, die ten goede komen aan kansarme kinderen in de provincie.”
Zin om deel te nemen? Klik voor alle info op deze link.