rsz_fotos_chefs_eendjes

Limburgse sterrenchefs samen achter de potten

Ten voordele van streekfonds Een Hart voor Limburg gaan 9 chefs van Limburgse sterrenrestaurants de krachten bundelen. Op 6 december staan ze samen achter de potten en pannen om een exclusief diner te bereiden. Die avond worden er ook originele kunstwerken van gekende artiesten geveild. Aanrader!

In Hangar 58 wordt op 6 december een mix van plezier, verfijnde smaken en verrassingen geserveerd die u en uw zakenpartners zeker niet willen missen. Er kan een tafel worden geboekt om te genieten van een avontuurlijke culinaire ervaring.

Staan tot uw dienst:
Alex Clevers van Vivendum – Bert Meewis van Slagmolen – Dimitry Lysens van Magis – Jan Menten van Mijlpaal – Jo Grootaers van Alter – Koen Somers van Kristalijn – Koen Verjans van Innesto – Sébastien Wygaerts van Ogst en Wim Schildermans van JER.

Het menu dat de sterrenchefs hebben samengesteld wordt vergezeld door bijpassende Limburgse wijnen.

Naast het gastronomische aspect van de avond heeft Een Hart voor Limburg nog meer verrassingen in petto. Op het podium zullen artiesten optreden die beloven om de genodigden te laten swingen en te ontroeren. Als klap op de vuurpijl veilen ze die avond enkele prachtige kunstzinnige plastic eenden uit de Duckparade Expo Hasselt 2023, waarbij bekende namen zoals Piet Stockmans, Marylène Madou en Ben Peeters hun creativiteit hebben losgelaten.

U kunt uw plaats verzekeren door uw tafel te kopen via deze link. De opbrengst van dit evenement gaat volledig naar projecten die de kansen van Limburgse kinderen en jongeren in kwetsbare posities bevorderen.