Nadat hij er 7 jaar op had gebroed, concretiseerde Frank Beliën in maart 1995 zijn eerste Huis van de Toekomst. Van heinde en ver kwamen de bezoekers naar Vilvoorde om de nieuwste snufjes op vlak van domotica en nieuwe bouwtrends te ontdekken. In de loop der jaren werden 2 nieuwe gebouwen geconcipieerd, met uiteraard een update van de futuristische technologie op dat moment. Intussen werd in Heusden-Zolder ook nog het Rusthuis van de Toekomst gebouwd.
Nu start Beliën met het uitrollen van het volgende super-concept (zie video onderaan). Al 1,5 jaar geleden kwam de aankondiging dat hij (ook in Vilvoorde) een nieuw complex wil bouwen waarin Living Tomorrow en het afgeleide adviesbureau Tomorrow Lab een onderkomen krijgen. Hij noemt het zelf het grootste innovatieplatform van Europa, goed voor 10.000 vierkante meter aan labo- en demoruimte.
Daarnaast zal het complex beschikken over onder meer een hotel met 90 futuristische kamers en een gastronomisch restaurant (op de bovenverdieping). Er komt ook een platform op het dak waar drones kunnen landen en opstijgen.
Beliën is ambitieus. Hij wil 1 miljoen fysieke bezoekers naar het nieuwe project lokken en wereldwijd aan 100 miljoen mensen een virtuele tour aanbieden. Daarvoor wordt 30 miljoen euro geïnvesteerd. Zowat de helft moet komen van partnerbedrijven, die zich laten adviseren voor ontwikkelingen en zelf hun modernistische realisaties aan het grote publiek kunnen tonen. De rest wordt ingebracht door Beliën zelf, samen met het management en de banken. Het energieneutrale pand moet volgend jaar klaar zijn, wat ongeveer 12 maanden later is dan aanvankelijk vooropgesteld.