Wijnhandelaar en horecabaas Luc Bollen heeft zijn koffers en zonnebril al ingepakt. Eind deze maand sluit hij de deuren van De Windmolen om in een Catalaans bisschoppelijk paleis een B&B te openen. De afgelopen maanden heeft hij gezocht naar een nieuwe invulling voor de historische hoeve in de Casterstraat, en die is nu gevonden. De zaak wordt gewoon verdergezet door Liza Cornelissen, die al 8 jaar werkzaam was in De Windmolen en het reilen en zeilen dus perfect kent. Liza gaat het restaurant uitbaten met haar man Bram Kriekels, telg uit de gekende Diepenbeekse ondernemersfamilie, die actief is als bioboer. Met zijn CSA De Kriekelaer biedt hij een breed gamma van groenten aan volgens een abonnementsformule.
Het is dus logisch dat vanaf 1 juli er heel wat verse, hyperlokale seizoensproducten zullen geserveerd worden in De Windmolen. De wijnkaart zal worden uitgebreid met toppers uit de streek. Bram en Liza gaan in eerste instantie weinig veranderen aan de inrichting van de zaak. Er zal wel worden gewerkt aan de tuin, die in het horecaconcept wordt betrokken. Qua beleving zal het duo regelmatig live muzikanten uitnodigen die voor de ambiance moeten zorgen. De Windmolen heeft dus de wind in de zeilen!