Fleur Brebels en Michiel Aerts, een jong koppel met ondernemersbloed uit Bree, organiseren deze zomer het concept Buitengewoon. Het gaat om een ‘all you can eat’ pizzeria in de vrije natuur. De producten komen rechtstreeks van de gekende hoevewinkel Pannenbakkershof.
Michiel is een hobbykok, die met zijn mobiele, houtgestookte pizza-oven feestjes en events opvrolijkt. Zijn onderneming Michiels Pizza werd in 2019 geboren. Maar zoals geweten moet de oven op stal blijven omwille van de coronamaatregelen. En dus kregen Michiel en zijn vriendin Fleur het idee om tussen de Breese velden een pop-up pizzeria te openen tijdens de zomermaanden. Buitengewoon, zo wordt het concept gedoopt.
Mede-initiatiefnemer Fleur Brebels vertegenwoordigt de vijfde generatie van hoevewinkel Pannenbakkershof. Zij levert de kraakverse, lokale benodigdheden voor de pizzeria. Het is in de weide tegenover de winkel dat de pop-upzaak zal komen. Bubbels van 10 tot 20 personen kunnen met het hele gezelschap reserveren om van 18 tot 22 uur van het diner te genieten.