“We zijn blij dat we weer een volwaardig culinair restaurant in De Barrier kunnen aanbieden”, aldus Philippe Bodson. “We hebben samen met Mitchell en Daniela hard gewerkt de laatste maanden. Het interieur is volledig vernieuwd en het resultaat mag er zijn! Samen met onze outdoor feestlocatie en onze vernieuwde feestzaal zijn we bij De Barrier helemaal klaar om te knallen deze zomer. En Mitchell? Die kan koken! Dat heb ik zelf al mogen proeven. Ik heb alle vertrouwen dat het nieuwe duo hoge toppen gaat scheren.”
Chef Mitchell Merola is moe maar voldaan na de hectische weken en de eerste service: “Ik ben blij om eindelijk terug achter het fornuis te staan. De zoektocht naar het nieuwe interieur was intens, maar ik ben dolgelukkig met de intieme sfeer en make-over van het restaurant. Het allerbelangrijkste wordt natuurlijk wel de culinaire ervaring, en ook daar zullen we zeker onze klanten aangenaam mee verbazen. Imprévu is er helemaal klaar voor!”
Imprévu is voortaan open voor een lunch van woensdag tot en met vrijdag, en voor een degustatiemenu in 5, 6 of 7-gangen van dinsdag tot en met zaterdagavond. Op weekdagen wordt er eveneens een verrassingsmenu geserveerd, desgewenst met een selectie van excellente wijnen.