Imprevu4 kopie

Imprévu neemt vliegende start in De Barrier

Imprévu, het nieuwe restaurant in De Barrier van chef Mitchell Merola en Daniela Sparanero, heeft een erg succesvolle openingsavond achter de rug. Eigenaar Philippe Bodson is fier over de sterke start die het team woensdagavond heeft gemaakt. "De eerste gasten zijn laaiend enthousiast. En intussen komen de reservaties vlot binnen. Het is duidelijk dat Imprévu, en ook de rest van De Barrier trouwens, na de grondige restyling helemaal klaar is om gastronomisch Limburg te ontvangen."

“We zijn blij dat we weer een volwaardig culinair restaurant in De Barrier kunnen aanbieden”, aldus Philippe Bodson. “We hebben samen met Mitchell en Daniela hard gewerkt de laatste maanden. Het interieur is volledig vernieuwd en het resultaat mag er zijn! Samen met onze outdoor feestlocatie en onze vernieuwde feestzaal zijn we bij De Barrier helemaal klaar om te knallen deze zomer. En Mitchell? Die kan koken! Dat heb ik zelf al mogen proeven. Ik heb alle vertrouwen dat het nieuwe duo hoge toppen gaat scheren.”

Chef Mitchell Merola is moe maar voldaan na de hectische weken en de eerste service: “Ik ben blij om eindelijk terug achter het fornuis te staan. De zoektocht naar het nieuwe interieur was intens, maar ik ben dolgelukkig met de intieme sfeer en make-over van het restaurant. Het allerbelangrijkste wordt natuurlijk wel de culinaire ervaring, en ook daar zullen we zeker onze klanten aangenaam mee verbazen. Imprévu is er helemaal klaar voor!”

Imprévu is voortaan open voor een lunch van woensdag tot en met vrijdag, en voor een degustatiemenu in 5, 6 of 7-gangen van dinsdag tot en met zaterdagavond. Op weekdagen wordt er eveneens een verrassingsmenu geserveerd, desgewenst met een selectie van excellente wijnen.