Het lijkt wel een vroege 1 aprilgrap, maar toch is het echt… Van een ontbijtje met Cara-brood tot een hemelse pasta Cara-bonara: Dorian Coppenrath heeft er telkens een flinke scheut van het pilsbier aan toegevoegd. De 26 recepten in zijn boek zijn zorgvuldig bedacht, uitgeprobeerd en bijgesteld, zodat het culinaire niveau echt top kan genoemd worden. “Ik ben er zeker van dat Cara-liefhebbers dankzij mijn kookboek het biertje nog meer zullen appreciëren en de vrijheid krijgen om er lekker creatief mee bezig te zijn”, aldus de arts in opleiding. “Al geloof ik dat ik met dit boek ook non-believers over de streep kan trekken. Niets beter dan een simpele en budgetvriendelijke ‘chili con Cara’, toch?” Er zijn ook probeersels die het boek niet hebben gehaald. “Klopt, mijn soep met Cara was bijvoorbeeld niet te fretten…”
Dorian stapte zelf in het voorjaar van 2021 naar Colruyt Group met het idee om een kookboek te verzinnen rond het pilsmerk. Een prettig gestoord idee, dat enthousiast onthaald werd. Colruyt Group bood graag een helpende hand om het boek te ontwikkelen, vorm te geven, te drukken en uiteindelijk ook op de markt te brengen. Het kookboek, waarvan 1000 exemplaren gedrukt werden, is te bestellen via deze link en kost 14,95 euro, exclusief verzendkosten. Er zit ook een bon bij voor 24 gratis blikjes Cara…