d’entrecote zolder boffé (Foto: Raymond Lemmens)

Gloednieuw grillrestaurant is klaar voor superstart

Op de plaats waar vroeger Gastrobar Desiderata en voordien restaurant Laurus waren gevestigd, opent woensdag de derde vestiging van vleesrestaurant d'Entrecôte. Ondernemer Ardan Boffé heeft maandenlang stevig verbouwd aan het pand, en telt al voor de officiële opening 1.500 reservaties...

De nieuwe vestiging in Zolder is de derde van de groep, na die in Borgloon en Wimmertingen. Het succesvolle concept van de andere zaken krijgt hier een vervolg. “We houden inderdaad dezelfde formule aan”, legt Ardan Boffé uit. “Als mensen een hoofdgerecht kiezen, dan mogen ze voor dezelfde prijs ook één van onze drie voorgerechten en één van onze drie desserts bestellen.”

In Heusden-Zolder is er plaats voor 150 gasten. “Het interieur is ontworpen met de nadruk op gezelligheid en kwaliteit, ideaal voor avonden met vrienden en familie”, aldus Boffé. “De vorige inrichting paste niet echt bij ons concept, en daarom zijn we in januari gestart met grote verbouwingen. We hebben ook de keuken uitgebreid met 140 m² en vijf koelcellen gebouwd.”

Het restaurant gaat woensdag open, maar heeft intussen al veel nieuwsgierigheid opgewekt. “Er staan intussen al 1.500 reservaties in ons boekje”, zegt de zaakvoerder. “Het leidt geen twijfel dat ook deze zaak een succes zal worden.”