Restaurant In De Zwaan (niet te verwarren met De Zwaan in Godsheide) is gehuisvest in de prachtig gerestaureerde afspanning uit 1656 en was ooit het oudste café van Limburg. Het staat nu bekend als een uitmuntend grillrestaurant, waar chef David Bormans al 10 jaar lang passie en gastvrijheid ademt.
Maar nu wil de chef een andere professionele uitdaging aangaan. Zo wil hij wat meer tijd vrijmaken om zijn work-life balans te optimaliseren. “Ik zoek een nieuwe eigenaar die minstens evenveel passie en gedrevenheid wil stoppen in dit restaurant”, aldus David Bormans. “Troeven zijn er genoeg. In De Zwaan is gevestigd in een uniek pand van maar liefst
300 jaar oud dat volledig gerestaureerd is naar de meest moderne normen. Het is onderkelderd voor 300 m2 en ook dat biedt unieke mogelijkheden. Daarnaast werd het prachtige terras (goed voor 80 zitplaatsen), met pittoresk uitzicht op de tuin, onlangs volledig vernieuwd. De horecazaak is over te nemen en het pand is te koop. Het biedt mogelijkheden die zeer breed zijn, met optie tot woonst. Een unieke kans voor investeerders of gepassioneerde ondernemers
met unieke plannen.”
Tot er een overnemer is gevonden, blijft David Bormans de grill warm houden. “Onze klanten zullen in deze tussenperiode kunnen blijven genieten van al het lekkers dat deze plek zo uniek maakt. In De Zwaan moet één van de absolute culinaire hotspots in Haspengouw blijven.”