filip vanheusden

Flammkuchen en wijn in kelder van Borrelhuis

De catacomben van 't Borrelhuis in Hasselt worden omgetoverd tot een nieuwe horecazaak. The Basement, zoals zaakvoerder Filip Vanheusden de ruimte toepasselijk heeft gedoopt, zal 54 plaatsen tellen en zich focussen op wijnen en lichte gerechten, zoals flammkuchen of tarte flambée.

“The Basement wordt een ‘flammkucheria’ waar je in goed gezelschap kunt genieten van de dunne pizza’s en een goed glas wijn”, legt Filip Vanheusden uit. “Sfeervolle achtergrondmuziek moet de beleving totaal maken. Het is een nieuw concept waar we sterk in geloven. De Hasseltse horeca zal helemaal herleven door leuke, vernieuwende formules te introduceren.”

De horecazaak zal in de weekends geopend zijn, mogelijk in een latere fase ook op donderdag. De verbouwingswerken, met onder meer de inrichting van een aparte keuken, zijn volop aan de gang. Op 26 november moet alles klaar zijn en gaat The Basement voor het eerst open.