Danny Vanderhoven Ineke Dols Hasselt

Danny Vanderhoven gaat ‘on tour’ in de potten roeren

Danny Vanderhoven is terug onder de levenden! Nadat hij om gezondheidsredenen de schort tijdelijk aan de haak hing en zijn restaurant De Griffie werd gesloten, heeft hij nu de draad helemaal opgepikt. L' Atelier du Goût is een nieuw concept waarmee hij zowel op variabele locaties, bij bedrijven én bij mensen thuis etentjes gaat verzorgen.

Danny Vanderhoven is een sterrenchef die al heel wat watertjes heeft doorzwommen. De joviale Lanakenaar heeft zijn talent in een nieuw concept gestopt, dat niet meer vertrekt van een vast restaurant. Met L’ Atelier du Goût gaat hij op ronde, om te koken bij bedrijven of bij mensen thuis. “Alle formules zijn mogelijk, zowel naar invulling van het menu als qua voorzieningen”, vertelt Danny. “De soort en het aantal gerechten, de wijnen, de bediening, glazen of afwas: het kan allemaal besproken worden.” De bedoeling is om twee dagen per week volgens deze formule aan de slag te gaan.

Daarnaast zal Danny Vanderhoven ook zelf etentjes organiseren op locaties die tot de verbeelding spreken. “We kiezen voor een mooie setting om een pop-uprestaurant op te zetten. Dat kan tussen de fruitbomen in Haspengouw zijn, maar evengoed in de schaduw van een chique kasteel. Een open formule waar iedereen die van lekker eten houdt, zijn gading in kan vinden.”

En zo is Danny helemaal ‘back on track’. Veel succes, chef!